Psychotherapie van Duursen volgt de aanwijzingen voor zorginstellingen van het RIVM en LVVP
Niet bereikbaar? Laat dan een terugbelverzoek achter.

Supervisie

Supervisie

Het vak van gz- psycholoog, psychotherapeut en gedragstherapeut is iets om trots op te zijn!

In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier en voldoening er aan bijgedragen om collega’s te helpen om dit vak onder de knie te krijgen.

Binnen de instellingen waar ik werkzaam ben geweest was dat in de rol van praktijkopleider, werkbegeleider en supervisor voor GZ psychologen in opleiding (inclusief KBS-en).

Daarnaast geef ik supervisie gedragstherapie binnen het VGCT traject, in het kader van de psychotherapie opleiding en begeleid ik n=1 studies.

Werkwijze

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we elkaars ervaring en verwachtingen. Als dit gesprek wederszijds positief verloopt dan stellen we een supervisie-overeenkomst vast waarin jouw leerdoelen zijn opgenomen, de frequentie, aantal en duur van de supervisiezittingen.

Tarief

Een uur supervisie (waarvan 15 minuten voorbereiding en 45 minuten sessie) kost 105 euro (inclusief BTW)

De begeleiding van een n=1 is ook mogelijk. Afhankelijk van je ervaring en voorbereiding maken we afspraken maken over de benodigde supervisie uren en de leestijd (meestal ongeveer 5 uur).

Contact

Vragen? Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur mij een bericht.

Doorbreek jouw spiraal

Ben je er aan toe om tot verandering te komen, meld je dan bij me aan!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×